Авто Гуми

Пневматици

Во центрите на Вулко нудиме пневматици за сите видови возила и за сите видови возачи, а покрај тоа нудиме и стручни консултации во врска со состојбата и замената на вашите пневматици.

Дали сакате да проверите кои пневматици одговараат на вашиот автомобил?

Tire Manager претставува наша апликација која Ви покажува која големина пневматици одговараат на избраното патничко возило. Најпрвин одберете ја трговската марка на пневматици (кликнете на соодветното лого) и следете ги упатствата.

Нема потреба Вашата грижа за Вашите пневматици да стане ноќна мора.

Признаваме дека одржувањето на пневматиците во беспрекорна состојба никогаш нема да биде на врвот од пријатни работи, но тоа е од голема важност за Вашата безбедност. Можеби во одредена ситуација точно беспрекорните пневматици ќе ви го спасат животот. Во секој Вулко Центар на располагање Ви стои квалитетен, образован и високо стручен тим во кој можете да имате доверба и кој ќе стори сè што е потребно во најкраток можен рок, ослободувајќи ве Вас од сите грижи поврзани со вашите пневматици.

Во центрите на Вулко Ви нудиме широк асортиман на пневматици од најпознатите светски трговски марки. На многу лесен начин изберете ја марката пневматици за вашиот автомобил: